Ammattitaitovaatimukset

Opiskelija tai tutkinnon suorittaja

  • perehtyy tilausmääräykseen ja selvittää tilaisuuden luonteen
  • suunnittelee ruokien valmistusvaiheet, ajoituksen ja jaksotuksen
  • valmistaa tilaus- ja juhlaruokia
  • käyttää soveltuvia koneita, laitteita ja työvälinetä
  • valmistaa asiakkaan ennalta varaamiin tilaisuuksiin ruokalajeja ja leivonnaisia
  • pakkaa tarvittaessa ruokalajit kuljetusta varten
  • laittaa ruokalajeja esille ja huolehtii tuotteiden riittävyydestä ja tarjoiluastioiden täydentämistä
  • tekee yhteistyötä muun tarvittavan henkilöstön kanssa
  • toimii tarvittaessa asiakaspalvelussa
  • siistii ja järjestää toimintaympäristön ja osallistuu astiahuoltoon
  • noudattaa omavalvontasuunnitelmaa.